Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Farfalle z czarną soczewicą, kremowym sosem z serem Lazur, fasolka szparagowa z czosnkiem
Czosnek, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Soczewica czarna, Olej rzepakowy, Czosnek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasolka szparagowa zielona, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 69,6% (woda, sól, ekstrakt drożdży, warzywa 6,2% (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń SELERA), olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok z cytryny, sól morska), woda, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z PSZENICĄ, SELEREM), kurkuma), Natka pietruszki, Sól, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Fasolka szparagowa żółta, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 733 kJ/892 kcal |
Tłuszcz: 42,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24,2 g |
Węglowodany: 86,5 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 16,1 g |
Białko: 33,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.