Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Fasola smażona z dzikim ryżem, szpinakiem, pomidorami i czerwoną cebulą w przyprawie zaatar
Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Fasola biała, Natka pietruszki, Ryż dziki, Cebula czerwona, Pieprz czarny, Przyprawa arabska zaatar (SEZAM, tymianek, sól, sumak), Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak
Alergeny
- sezam
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.