Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Fasola smażona z dzikim ryżem, szpinakiem, pomidorami i czerwoną cebulą w przyprawie zaatar
Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Fasola biała, Natka pietruszki, Ryż dziki, Cebula czerwona, Pieprz czarny, Przyprawa arabska zaatar (SEZAM, tymianek, sól, sumak), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 088 kJ/499 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 76,2 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 21,9 g |
Białko: 32,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.