Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Vegan
Fasola w sosie pieczarkowym z suszonymi pomidorami i bezmięsnym boczkiem, kasza gryczana
Cebula biała, Sól, Kasza gryczana palona, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Fasola biała, Czosnek, Bezmięsny boczek (Woda, białko PSZENNE, olej rzepakowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, koncentrat pomidorowy, przyprawy naturalne, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), sól kłodawska), Ziele angielskie, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Cząber, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarka, Papryka wędzona, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Majeranek, Lubczyk, Liść laurowy, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 811 kJ/433 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 50,2 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 22,6 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.