Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free

Fasolka po bretońsku, chleb razowy

Fasola biała, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Marchew, Cebula biała, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cukier, Majeranek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
935 kJ/224 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 28,8 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 10,8 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: