Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free

Fasolka po bretońsku, chleb razowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola biała, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Marchew, Cebula biała, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cukier, Majeranek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
888 kJ/212 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 27,3 g
w tym cukry: 7,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 9,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: