Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Fasolka po bretońsku, makaron bezglutenowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola biała, Makaron penne bezglutenowy (mąka kukurydziana), Marchew, Cebula biała, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Sól, Cukier, Majeranek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 006 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 37,0 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: