Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Fasolka po bretońsku, makaron bezglutenowy
Cebula biała, Cukier, Czosnek, Fasola biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Por, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Sól, Makaron penne bezglutenowy (mąka kukurydziana)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 006 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 37,0 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.