Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
Fasolka po bretońsku z kurczakiem podana z chlebem
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Papryka słodka, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Sól, SELER korzeniowy, Por, Cebula biała, Pietruszka, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Fasola biała, Czosnek, Cukier
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 876 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 31,1 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.