Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Less Gluten

Fasolka szparagowa z pomidorkami i fetą, pesto z rukoli

Fasolka szparagowa zielona, Pomidorki cherry, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwa z oliwek, Rukola, Miód pszczeli, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Tymianek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
576 kJ/138 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 10,5 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: