Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Fasolka szparagowa z sezamem
Cukier, Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), SEZAM biały, Sok z cytryny, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Fasolka szparagowa zielona, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 279 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 17,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 20,3 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.