Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Faszerowane pieczarki portobello
Szpinak baby, Cebula biała, Olej rzepakowy, Kasza jaglana, Sól, ORZECHY NERKOWCA, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Pieczarki portobello
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 910 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.