Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Filet z dorsza na jaglanym kaszotto z porem, duszone pieczarki z cebulką i natką pietruszki
Cytryna, DORSZ, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Kasza jaglana, Natka pietruszki, Por, Cebula biała, Pieczarka, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 458 kJ/588 kcal |
Tłuszcz: 13,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 73,7 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 9,7 g |
Białko: 48,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.