Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Filet z dorsza w kremowym sosie ze szczypiorkiem, makaron bezglutenowy, warzywa grillowane
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, DORSZ, Cebula biała, Gałka muszkatołowa, Oliwa z oliwek, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Szczypiorek, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 253 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 35,6 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.