Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Less Gluten
Filet z indyka z marchewką i groszkiem podany z tłuczonymi ziemniakami
Indyk, Groszek zielony, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Marchew, Koperek, Cukier, Czosnek, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 767 kJ/661 kcal |
Tłuszcz: 28,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 55,1 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 49,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.