Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67
Filet z sandacza na cytrynowym risotto, szparagi w pecorino i migdałach
Cytryna, MIGDAŁY, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ryż arborio, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kurkuma, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sok z cytryny, Sól, Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Trawa cytrynowa, SANDACZ, Olej rzepakowy, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 008 kJ/719 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 65,1 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 73,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mięczaki
- mleko
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.