Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Fit tarta z jaglanym budyniem i świeżymi malinami od MrFit-trener
Maliny, Cukier, Żelatyna, Maliny, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Banan, Kasza jaglana, Sól, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 18,7 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.