Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Fit tort piernikowy z fasoli od MrFit Trenera
Cynamon, Fasola czerwona, Kakao, Ksylitol, Mąka ryżowa, Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Odżywka białkowa o smaku czekoladowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Proszek do pieczenia, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), JAJA kurze, Powidła śliwkowe, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Żelatyna, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 223 kJ/292 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 38,3 g w tym cukry: 16,6 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.