Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Flaczki z boczniaków z warzywami korzeniowymi
Cebula biała, Gałka muszkatołowa, Imbir, Liść laurowy, Lubczyk, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Pietruszka, SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Boczniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 593 kJ/142 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.