Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Forszmak wieprzowy z pieczarkami, ogórkiem kiszonym i papryką, chleb litewski
Chleb litewski (mąka PSZENNA 750, mąka ŻYTNIA 720, mieszanka wypiekowa Borodyński (mąka ŻYTNIA, słód ŻYTNI, sól, kolendra, ekstrakt kawy zbożowej (JĘCZMIEŃ, ŻYTO), gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), woda, drożdże), Pieczarka, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Sól, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pieprz czarny, Papryka słodka, Cebula biała, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 328 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 33,1 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 24,1 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.