Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Francuskie paszteciki szpinakowe, sałatka z rzodkiewką, sos jogurtowy ze szczypiorkiem
Sałata mix, Pomidorki daktylowe, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Rzodkiewka, Ogórek zielony, JAJA kurze, Ciasto francuskie (zawiera MLEKO i GLUTEN), Szpinak, Sól, Czosnek, Tymianek, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 678 kJ/401 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,3 g |
Węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.