Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Frittata caprese, pesto bazyliowe, rukola z papryką i ogórkiem

Oregano, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Bazylia, Cebula biała, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pomidorki cherry, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Rukola

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 207 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 25,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 11,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: