Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Frittata caprese, pesto bazyliowe, rukola z papryką i ogórkiem

JAJA kurze, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pomidorki cherry, Oliwa z oliwek, Bazylia, Cebula biała, Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Czosnek, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy, Oregano

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 207 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 25,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 11,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: