Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z brokułami, groszkiem i lazurem, pieczona gruszka, skyr
Skyr (MLEKO, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus), Pieprz czarny, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Sól, Brokuł, Groszek zielony, JAJA kurze, Gruszka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 555 kJ/372 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 28,7 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.