Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z chorizo, mozzarellą, pomidorkami i chili, sos jogurtowo-ziołowy, papryka
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JOGURT naturalny 2% tł., Kolendra, Olej rzepakowy, Czosnek, Bazylia, Sól, Pieprz czarny, Cukier, Chorizo, Papryka żółta, Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe, Papryczka chili, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 464 kJ/350 kcal |
Tłuszcz: 22,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 10,0 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 28,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.