Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z pepperoni i mozzarellą, kolorowa papryka z rukolą, sos czosnkowy
Bazylia, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Kiełbasa pepperoni (zawiera SOJĘ), JAJA kurze, Papryka czerwona, Papryka żółta, Rukola, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 626 kJ/628 kcal |
Tłuszcz: 43,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,0 g |
Węglowodany: 11,8 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 49,5 g |
Sól: 3,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.