Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z porem, wędzonym boczkiem i serem cheddar, świeże warzywa
Por, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), JAJA kurze, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka żółta, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 552 kJ/371 kcal |
Tłuszcz: 27,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,0 g |
Węglowodany: 7,2 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 24,4 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.