Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Frittata z ricottą i brokułem gałązkowym z parmezanową kruszonką, pieczone pomidorki
Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Brokuł gałązkowy, JAJA kurze, Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Tymianek, Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 254 kJ/539 kcal |
Tłuszcz: 34,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,5 g |
Węglowodany: 21,2 g w tym cukry: 13,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 38,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.