Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
Frittata z serem manouri, oliwkami i orzechową kruszonką, warzywa grillowane z oliwą czosnkowo-szpinakową
Pieprz czarny, ORZECHY WŁOSKIE, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Cukinia, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Oliwa czosnkowo-szpinakowa (oliwa z oliwek, czosnek, szpinak, sól), Tymianek, ORZECHY LASKOWE, Sól, MASŁO 82% tł., Mąka ORKISZOWA, Ser manouri (serwatka z MLEKA pasteryzowanego owczego i koziego, ŚMIETANA, sól, podpuszczka), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), JAJA kurze, Woda różana, Papryka żółta
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 202 kJ/526 kcal |
Tłuszcz: 48,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 17,0 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.