Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Frittata z wędzonym łososiem i szparagami, pumpernikiel, sos jogurtowo-chrzanowy, rzodkiewka, ogórek
Rzodkiewka, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Szparagi, Koperek, Ogórek zielony, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, syrop z buraka cukrowego, sól, drożdże), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł.
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.