Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Frittata z wędzonym łososiem, zielonym groszkiem i parmezanem, pesto bazyliowe, kolorowa papryka

Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz czarny, Sól, Groszek zielony, Koperek, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 064 kJ/254 kcal
Tłuszcz: 17,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 9,8 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 16,1 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: