Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z wędzonym łososiem, zielonym groszkiem i parmezanem, pesto bazyliowe, kolorowa papryka
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz czarny, Sól, Groszek zielony, Koperek, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 064 kJ/254 kcal |
Tłuszcz: 17,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 9,8 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 16,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.