Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Frytki z batatów, aioli z awokado i salsa chipotle
Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Batat, Czosnek, Papryka słodka, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 454 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 14,5 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 1,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.