Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Frytki ze słodkich ziemniaków z awokado i serem twarogowym, sos balsamiczny
Sałata mix, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Batat, Czosnek, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Nasiona słonecznika, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 995 kJ/238 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 16,6 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.