Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
-
Dairy Free
-
Vegan
Fuczki – wegańskie placki z kiszonej kapusty z mąką z ciecierzycy, ziemniaki ze szpinakiem i nasionami słonecznika
Olej rzepakowy, Kapusta kwaszona, Papryka wędzona, Pieprz cayenne, Pieprz czarny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Mąka z ciecierzycy, Rozmaryn, Sól, Ziemniaki ratte, Czosnek, Nasiona słonecznika, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 879 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 25,4 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.