Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
-
Dairy Free
-
Vegan
Fuczki – wegańskie placki z kiszonej kapusty z mąką z ciecierzycy, ziemniaki ze szpinakiem i nasionami słonecznika
Olej rzepakowy, Kapusta kwaszona, Papryka wędzona, Pieprz cayenne, Pieprz czarny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Mąka z ciecierzycy, Rozmaryn, Sól, Ziemniaki ratte, Czosnek, Nasiona słonecznika, Szpinak
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.