Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
Galette orkiszowe z botwinką i ricottą
Kiełki rzodkiewki, Burak, Gałka muszkatołowa, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Botwinka, Burak, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, JAJA kurze, Mąka ORKISZOWA, MASŁO 82% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 470 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 7,1 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.