Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
Galette orkiszowe z grillowaną cukinią i fetą
Rozmaryn, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, MIGDAŁY w płatkach, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Mąka ORKISZOWA, MASŁO 82% tł., JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 980 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,6 g |
Węglowodany: 13,2 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.