Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gazpacho melonowe z salsą paprykową
Mąka MIGDAŁOWA, Melon, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula, Oregano, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 388 kJ/93 kcal |
Tłuszcz: 5,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 9,8 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.