Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Gazpacho paprykowo-pomidorowe

Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok pomidorowy świeżo wyciskany, Ogórek zielony, Cebula czerwona, Woda mineralna niegazowana, MIGDAŁY w płatkach, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryka wędzona, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
452 kJ/108 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 11,3 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: