Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gazpacho paprykowo-pomidorowe
Papryka czerwona, Cebula czerwona, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok pomidorowy świeżo wyciskany, Sól, Ogórek zielony, Pomidor malinowy, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 452 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 11,3 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.