Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Less Gluten
Gazpacho pomidorowo-arbuzowe z fetą
Cebula czerwona, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Arbuz, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Pomidor malinowy, Rukola, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 959 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 25,4 g w tym cukry: 19,6 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.