Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.93
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gazpacho truskawkowe z płatkami migdałów
Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Czosnek, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Pomidor malinowy, Truskawki, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 931 kJ/223 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 26,1 g w tym cukry: 20,6 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.