Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Gnocchi buraczkowe z blanszowaną cukinią, rukolą i płatkami migdałów, pesto z orzechów włoskich
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Gnocchi buraczkowe (woda, płatki ziemniaczane, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, buraki ćwikłowe suszone (4%), mąka ryżowa), Olej rzepakowy, MIGDAŁY w płatkach, Oliwa z oliwek, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Czosnek, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 879 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.