Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Gnocchi buraczkowe z blanszowaną cukinią, rukolą i płatkami migdałów, pesto z orzechów włoskich

Cukinia, Pomidorki daktylowe, Gnocchi buraczkowe (woda, płatki ziemniaczane, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, buraki ćwikłowe suszone (4%), mąka ryżowa), Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Oliwa z oliwek, MIGDAŁY w płatkach, Natka pietruszki, Czosnek, Olej rzepakowy, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
883 kJ/211 kcal
Tłuszcz: 13,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 19,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: