Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Gnocchi nadziewane borowikami z oliwą truflową i parmezanem, blanszowana cukinia i pomidorki daktylowe, świeże warzywa
Oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Gnocchi nadziewane borowikami (płatki ziemniaczane (min 20%), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, woda, SER ricotta (MLEKO krowie, podpuszczka) borowik (min. 11%), bułka tarta (z mąki PSZENNEJ), cebula, płatki ziemniaczane, przyprawy), Papryka czerwona, Miód pszczeli, Pomidorki cherry, Rukola
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 776 kJ/424 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 66,2 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 8,8 g |
Sól: 3,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.