Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star

Gnocchi nadziewane borowikami z oliwą truflową i parmezanem, blanszowana cukinia i pomidorki daktylowe, świeże warzywa

Gnocchi nadziewane borowikami (płatki ziemniaczane (min 20%), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, woda, SER ricotta (MLEKO krowie, podpuszczka) borowik (min. 11%), bułka tarta (z mąki PSZENNEJ), cebula, płatki ziemniaczane, przyprawy), Cukinia, Pomidorki cherry, Papryka czerwona, Oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), Rukola, Olej rzepakowy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 776 kJ/424 kcal
Tłuszcz: 13,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 66,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 8,8 g
Sól: 3,3 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: