Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Gnocchi orkiszowe z pesto buraczkowym z gorgonzolą, blanszowany groszek cukrowy ze szpinakiem
Szpinak baby, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, Gnocchi orkiszowe, Groszek cukrowy, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 912 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.