Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Gofr z batatów z cheddarem i konfiturą śliwkową
Powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Sól, Batat, Pieprz czarny, Czosnek, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 518 kJ/124 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.