Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63 Star

Gofr z batatów z cheddarem i konfiturą śliwkową

MLEKO spożywcze 2% tł., Batat, Powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), Mąka PSZENNA, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), JAJA kurze, Proszek do pieczenia, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
518 kJ/124 kcal
Tłuszcz: 4,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 15,7 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 5,1 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: