Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
Gofry bananowe z kremem czekoladowym i prażonymi chipsami kokosa
Chipsy kokosowe, Banan, JAJA kurze, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 432 kJ/342 kcal |
Tłuszcz: 16,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 g |
Węglowodany: 33,7 g w tym cukry: 14,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.