Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Gofry bazyliowe z mozzarellą i rukolą, pomidory z kremem balsamicznym i oliwą

MAŚLANKA, Pomidor malinowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Rukola, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, MASŁO 82% tł., Bazylia, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, Oregano, Papryka ostra, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 598 kJ/382 kcal
Tłuszcz: 18,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 34,1 g
w tym cukry: 8,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 15,0 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: