Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Gofry bazyliowe z mozzarellą i rukolą, pomidory z kremem balsamicznym i oliwą
Olej rzepakowy, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Rukola, Pomidor malinowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka ostra, Oregano, Oliwa z oliwek, MASŁO 82% tł., Bazylia, JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 602 kJ/383 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 15,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.