Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Gofry bazyliowe z plastrami indyka, serem mimolette i słodko-ostrym chutney z mango, gruszka
Olej rzepakowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Kiełki słonecznika, Indyk, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Mango, Imbir różowy marynowany, Cebula biała, Sok z limonki, Pieprz cayenne, Bazylia, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka ziemniaczana, Cukier, Gruszka, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 113 kJ/266 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 24,3 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.