Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Gofry bazyliowe z plastrami indyka, serem mimolette i słodko-ostrym chutney z mango, gruszka

Gruszka, MAŚLANKA, Indyk, Mąka PSZENNA, Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), JAJA kurze, Olej rzepakowy, Kiełki słonecznika, Mango, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), MASŁO 82% tł., Bazylia, Woda, Cebula biała, Cukier, Sól, Proszek do pieczenia, Papryka słodka, Sok z limonki, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Imbir, Kolendra, Pieprz czarny, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Tymianek, Kmin rzymski, Mąka ziemniaczana, Pieprz cayenne, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 094 kJ/262 kcal
Tłuszcz: 10,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 24,3 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 16,1 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: