Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star

Gofry bazyliowe z plastrami indyka, serem mimolette i słodko-ostrym chutney z mango, truskawki

Olej rzepakowy, Sok z limonki, Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), Kiełki słonecznika, Tymianek, Papryka wędzona, Papryka słodka, Imbir, Czosnek, Indyk, Mango, Imbir różowy marynowany, Cebula biała, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Bazylia, Pieprz cayenne, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka ziemniaczana, Cukier, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Truskawki

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 714 kJ/410 kcal
Tłuszcz: 20,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g
Węglowodany: 26,6 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 29,9 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: