Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Gofry bazyliowe z plastrami indyka, serem mimolette i słodko-ostrym chutney z mango, truskawki
Olej rzepakowy, Sok z limonki, Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), Kiełki słonecznika, Tymianek, Papryka wędzona, Papryka słodka, Imbir, Czosnek, Indyk, Mango, Imbir różowy marynowany, Cebula biała, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Bazylia, Pieprz cayenne, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka ziemniaczana, Cukier, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 714 kJ/410 kcal |
Tłuszcz: 20,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g |
Węglowodany: 26,6 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 29,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.