Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Gofry bazyliowe z ricottą i wędzonym łososiem, szpinak baby, pomidorki
Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Olej rzepakowy, Bazylia, Mąka PSZENNA, MAŚLANKA, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Pomidorki daktylowe, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 575 kJ/377 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 30,3 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 20,2 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.