Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
-
Less Carb
Gofry białkowo-tłuszczowe, twarożek ze szczypiorkiem i słonecznikiem, pomidorki
Kiełki rzodkiewki, Pomidorki daktylowe, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, SER twarogowy półtłusty, Pieprz czarny, Nasiona słonecznika, Siemię lniane, Mąka kokosowa, JAJA kurze, Wiórki kokosowe, Sok z cytryny, Soda oczyszczona, Odżywka białkowa o neutralnym smaku (koncentrat białka serwatki (z MLEKA), emulgator: lecytyna słonecznikowa), MLEKO spożywcze 2% tł., Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 989 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 19,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.