Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star

Gofry tymiankowe z plastrami indyka, serem gouda i chutney z rabarbaru, jabłko

Cebula czerwona, MASŁO 82% tł., Kiełki słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jabłko, Indyk, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, JAJA kurze, Tymianek, Proszek do pieczenia, MAŚLANKA, Cukier, Mąka PSZENNA, Imbir, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Rabarbar, Pieprz czarny, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Jałowiec, Jabłko, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 587 kJ/379 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 39,0 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 24,8 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: