Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Gofry tymiankowe z plastrami indyka, serem gouda i chutney z rabarbaru, jabłko
Cebula czerwona, MASŁO 82% tł., Kiełki słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jabłko, Indyk, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, JAJA kurze, Tymianek, Proszek do pieczenia, MAŚLANKA, Cukier, Mąka PSZENNA, Imbir, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Rabarbar, Pieprz czarny, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Jałowiec, Jabłko, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 587 kJ/379 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 39,0 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.