Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star

Gofry tymiankowe z plastrami indyka, serem gouda i chutney z rabarbaru, jabłko

Jabłko, MAŚLANKA, Indyk, Mąka PSZENNA, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Rabarbar, Woda, Kiełki słonecznika, Cebula czerwona, Sól, Papryka słodka, Sok z cytryny, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Proszek do pieczenia, Imbir, Kolendra, Tymianek, Czosnek, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Jałowiec

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 613 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 42,6 g
w tym cukry: 14,3 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 23,3 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: