Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Gofry tymiankowe z plastrami indyka, serem gouda, czarnuszką i sosem śliwkowym, gruszka
Czarnuszka, Papryka słodka, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Kiełki słonecznika, Indyk, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka PSZENNA, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Gruszka, JAJA kurze, Tymianek, Proszek do pieczenia, MASŁO 82% tł., MAŚLANKA, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 558 kJ/372 kcal |
Tłuszcz: 15,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 12,5 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 24,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.